Onderhoud, herstellingen en modernisatie van jouw liftinstallatie

Periodiek onderhoudscontract voor je lift

Het goed blijven functioneren van een lift, vereist een onderhoud op regelmatige basis. Dit voorkomt storingen, dure herstellingen en vroegtijdige slijtage van je lift. Een goed onderhouden lift garandeert een continue beschikbaarheid voor alle gebruikers. Tijdens onderhoud wordt de lift onderworpen aan een veiligheids- en kwaliteitscontrole. Zo garanderen wij de veiligheid van alle gebruikers en de betrouwbaarheid van de liftinstallatie.

Onze ervaren technici zijn uitgerust met de nieuwste technologieën en worden regelmatig bijgeschoold om onderhoud en herstellingen doeltreffend uit te voeren.

Betrouwbare en duurzame herstelling van de lift.

Bij Lift-it kan je terecht voor alle herstellingen aan je liftinstallatie, ongeacht het merk of type. Onze gekwalificeerde technici staan klaar om het probleem op te lossen en ervoor te zorgen dat je lift snel weer operationeel is. Ons doel is om ervoor te zorgen dat je lift veilig en betrouwbaar functioneert.

Om uw lift snel terug operationeel te krijgen, beschikken wij over een uitgebreid gamma aan originele wisselstukken.

Problemen met je lift?

Of stuur een mail

Regelmatig onderhoud voor een veilige lift

Sinds 2003 ben je als eigenaar verplicht om uw lift periodiek te laten onderhouden door een erkende onderhoudsdienst. Daarnaast is een afzonderlijke keuring door een EDTC (Erkende Dienst Technische Controle) eveneens verplicht. Ons service team staat klaar om ook uw lift periodiek te onderhouden en problemen te voorkomen.

Als erkende onderhoudsfirma zijn wij ISO 9001+ gecertificeerd, waardoor jullie als klant gewaarborgd zijn van onze geleverde kwaliteit.

Meer info en verplichtingen voor eigenaars van liften kan je hier terugvinden.

Vraag uw offerte aan!